Գլխավոր տեղեկություն
Номер
N 357-Ն
Տիպ
Որոշում
Тип
Исходный акт (10.05.2008-по сей день)
Статус
Գործում է
Первоисточник
ՀՀՊՏ 2008.04.30/26(616) Հոդ.420
Принят
ՀՀ կառավարություն
Дата принятия
04.04.2008
Подписан
ՀՀ վարչապետ
Дата подписания
21.04.2008
Дата вступления в силу
10.05.2008

ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ՀԱՆՐԱՊԵՏՈՒԹՅԱՆ ԿԱՌԱՎԱՐՈՒԹՅՈՒՆ

 

Ո Ր Ո Շ ՈՒ Մ

 

4 ապրիլի 2008 թվականի N 357-Ն

 

ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ՀԱՆՐԱՊԵՏՈՒԹՅԱՆ ՍՏԱՆԴԱՐՏԱՑՄԱՆ 2008 ԹՎԱԿԱՆԻ ԱՇԽԱՏԱՆՔՆԵՐԻ ՄԱՍԻՆ

 

Հայաստանի Հանրապետության կառավարության 2007 թվականի դեկտեմբերի 20-ի «Հայաստանի Հանրապետության 2008 թվականի պետական բյուջեի կատարումն ապահովող միջոցառումների մասին» N 1540-Ն որոշման 27-րդ կետի 1-ին ենթակետի «ա» պարբերությանը համապատասխան` Հայաստանի Հանրապետության կառավարությունը որոշում է.

Հաստատել «Հայաստանի Հանրապետության 2008 թվականի պետական բյուջեի մասին» Հայաստանի Հանրապետության օրենքի N 1 հավելվածի բյուջետային ծախսերի գործառական դասակարգման 04 բաժնի 01 խմբի 01 դասի «03. Պետական աջակցություն ՀՀ առևտրի և տնտեսական զարգացման նախարարության «Ստանդարտների ազգային ինստիտուտ» ՓԲԸ-ի կողմից ստանդարտացման աշխատանքների կատարմանը» ծրագրով նախատեսված աշխատանքների գծով 2008 թվականի աշխատանքների ցանկը` համաձայն հավելվածի:

 

Հայաստանի Հանրապետության
վարչապետ

Տ. Սարգսյան


2008 թ. ապրիլի 21
Երևան

 

 

 

Հավելված
ՀՀ կառավարության 2008 թվականի
ապրիլի 4-ի N 357-Ն որոշման

 

Ց Ա Ն Կ

 

ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ՀԱՆՐԱՊԵՏՈՒԹՅԱՆ ՍՏԱՆԴԱՐՏԱՑՄԱՆ 2008 ԹՎԱԿԱՆԻ ԱՇԽԱՏԱՆՔՆԵՐԻ

 

Ծրագրով նախատեսված աշխատանքների` 2008 թվականի ֆինանսավորման սահմանագումարը (հազ. դրամ)
  մշակման ենթակա ստանդարտների անվանումները աշխատանքի վերջնական արդյունքը առաջին եռամսյակ առաջին կիսամյակ ինն ամիս տարի
1 2 3 4 5 6 7
Ազգային ստանդարտների մշակման աշխատանքներ Մրգային և բանջարեղենային մթերքներ. Լուծվող չոր նյութերի որոշում. Բեկումաչափական մեթոդ ստանդարտի ընդունում        
  Մրգային և բանջարեղենային հյութեր. pH-ի որոշում ստանդարտի ընդունում        
  Մրգային և բանջարեղենային հյութեր. Ատոմաաբսորբման մեթոդով նատրիումի, կալիումի, կալցիումի և մագնեզիումի պարունակության որոշում ստանդարտի ընդունում        
  Մրգային և բանջարեղենային հյութեր. Ֆոսֆորի պարունակության որոշում. Սպեկտրաչափական մեթոդ ստանդարտի ընդունում        
  Մրգային և բանջարեղենային հյութեր. D-իզոկիտրոնաթթվի պարունակության ֆերմենտատիվ որոշում. NADPH սպեկտրաչափական մեթոդ ստանդարտի ընդունում        
  Մրգային և բանջարեղենային հյութեր. Սուլֆատների պարունակության որոշում ստանդարտի ընդունում        
  Մրգային և բանջարեղենային հյութեր. Քլորիդների պարունակության որոշում. Պոտենցաչափական տիտրման մեթոդ ստանդարտի ընդունում        
  Մրգային և բանջարեղենային հյութեր. Տիտրվող թթվայնության որոշում ստանդարտի ընդունում        
  Մրգեր, բանջարեղեն և դրանցից ստացված մթերքներ. Սորբինաթթվի պարունակության որոշում ստանդարտի ընդունում        
  Մրգեր, բանջարեղեն և դրանցից ստացված մթերքներ. Ծծմբի երկօքսիդի ընդհանուր պարունակության որոշում ստանդարտի ընդունում        
  Մրգերից և բանջարեղենից ստացված հեղուկ մթերքներ. Ծծմբի երկօքսիդի պարունակության որոշում ստանդարտի ընդունում        
  Մրգեր, բանջարեղեն և դրանցից ստացված մթերքներ. Բենզոյական թթվի պարունակության (լիտրում կամ կիլոգրամում 200 մգ-ից ոչ պակաս բենզոյական թթվի պարունակության) որոշում. Մոլեկուլային կլանման սպեկտրաչափական մեթոդ ստանդարտի ընդունում          
  Մրգեր, բանջարեղեն և դրանցից ստացված մթերքներ. Օքսիմեթիլֆուրֆուրոլի պարունակության որոշում ստանդարտի ընդունում        
  Կաթ և կաթնամթերք. Նմուշառման ուղեցույց ստանդարտի ընդունում        
  Կաթ. Սառեցման կետի որոշում. Սառնադիտման թերմիստոր մեթոդ ստանդարտի ընդունում        
  Չոր կաթ. Կաթնաթթվի և լակտատների պարունակության որոշում ստանդարտի ընդունում        
  Կարագ. Շիճուկի pH-ի որոշում. Պոտենցաչափական մեթոդ ստանդարտի ընդունում        
  Կաթնային յուղ. Գերօքսիդային թվի որոշում ստանդարտի ընդունում        
  Շրդանային կազեիններ և կազեինատներ. Մոխրի զանգվածային մասի որոշում ստանդարտի ընդունում        
  Կազեիններ և կազեինատներ. Սպիտակուցի զանգվածային մասի որոշում ստանդարտի ընդունում        
  Կենդանական և բուսական ճարպեր և յուղեր. Օճառացման թվի որոշում ստանդարտի ընդունում        
  Կենդանական և բուսական ճարպեր և յուղեր. Յոդային թվի որոշում ստանդարտի ընդունում        
  Կենդանական և բուսական ճարպեր և յուղեր. Եռագլիցերիդի մոլեկուլների 2-րդ դիրքում հագեցած ճարպաթթուների բաղադրության որոշում ստանդարտի ընդունում        
  Կենդանական և բուսական ճարպեր և յուղեր. Բարձր արդյունավետ հեղուկային քրոմատագրմամբ տոկոֆերոլի և տոկոտրիենոլի պարունակությունների որոշում ստանդարտի ընդունում        
  Կենդանական և բուսական ճարպեր և յուղեր. Ստիրոլների առանձին և ընդհանուր պարունակությունների որոշում. Գազաքրոմատագրման մեթոդ ստանդարտի ընդունում        
  Կենդանական և բուսական ճարպեր և յուղեր. Բուսական ճարպերի և յուղերի տրանս ճարպաթթու իզոմերների պարունակության որոշում. Գազաքրոմատագրման մեթոդ ստանդարտի ընդունում        
  Կենդանական և բուսական ճարպեր և յուղեր. Չօճառացվող նյութի որոշում. Հեքսանով լուծահանման մեթոդ ստանդարտի ընդունում        
  Կենդանական և բուսական ճարպեր և յուղեր. Փորձանմուշի նախապատրաստում ստանդարտի ընդունում        
  Կենդանական և բուսական ճարպեր և յուղեր. Չլուծվող խառնուկների պարունակության որոշում ստանդարտի ընդունում        
  Կենդանական և բուսական ճարպեր և յուղեր. Տիտրի որոշում ստանդարտի ընդունում        
  Կենդանական և բուսական ճարպեր և յուղեր. Չօճառացվող նյութի որոշում. Դիէթիլ եթերի օգտագործմամբ լուծահանման մեթոդ ստանդարտի ընդունում        
  Կենդանական և բուսական ճարպեր և յուղեր. Թթվային թվի և թթվայնության որոշում ստանդարտի ընդունում        
  Կենդանական և բուսական ճարպեր և յուղեր. Խոնավության և ցնդող նյութերի պարունակության որոշում ստանդարտի ընդունում        
  Կենդանական և բուսական ճարպեր և յուղեր. Նմուշառում ստանդարտի ընդունում        
  Կենդանական և բուսական ճարպեր և յուղեր. Օքսիդացման նկատմամբ կայունության որոշում (օքսիդացման արագացված մեթոդ) ստանդարտի ընդունում        
  Կենդանական և բուսական ճարպեր և յուղեր. Ճարպաթթուների մեթիլ եթերների նախապատրաստում ստանդարտի ընդունում        
  Կենդանական և բուսական ճարպեր և յուղեր. Գերօքսիդային թվի որոշում. Յոդաչափական (դիտողական) որոշում ըստ վերջնակետի ստանդարտի ընդունում        
  Միս և մսամթերք. Հիդրօքսիպրոլինի զանգվածային մասի որոշում ստանդարտի ընդունում        
  Միս և մսամթերք. pH-ի չափում ստանդարտի ընդունում        
  Միս և մսամթերք. Խոնավության զանգվածային մասի որոշում ստանդարտի ընդունում        
  Սննդամթերքի և անասնակերի մանրէաբանություն. Ընդհանուր պահանջներ և ցուցումներ մանրէաբանական հետազոտությունների համար ստանդարտի ընդունում        
  Սննդամթերքի և անասնակերի մանրէաբանություն. Salmonella բակտերիայի հայտնաբերման հորիզոնական մեթոդ ստանդարտի ընդունում        
  Սննդամթերքի և անասնակերի մանրէաբանություն. Կոագուլադրական ստաֆիլոկոկների հայտնաբերման հորիզոնական մեթոդ (Staphylococcus aureus և այլ տեսակներ). Մաս 1. Բեյրդ-Պարկերի ագարային միջավայրի կիրառման մեթոդ ստանդարտի ընդունում          
  Սննդամթերքի և անասնակերի մանրէաբանություն. Կոագուլադրական ստաֆիլոկոկների հայտնաբերման հորիզոնական մեթոդ (Staphylococcus aureus և այլ տեսակներ). Մաս 2. Ճագարների պլազմայի ֆիբրինոգենի ագարի միջավայրի կիրառման մեթոդ ստանդարտի ընդունում        
  Սննդամթերքի և անասնակերի մանրէաբանություն. Կոագուլադրական ստաֆիլոկոկների հայտնաբերման հորիզոնական մեթոդ (Staphylococus aureus և այլ տեսակներ). Մաս 3. Փոքր քանակների հայտնաբերում և MPN մեթոդ ստանդարտի ընդունում        
  Սննդամթերքի և անասնակերի մանրէաբանություն. Escherichid coli-ի հայտնաբերման և հաշվարկման հորիզոնական մեթոդ. Առավել ճշգրիտ քանակական մեթոդ ստանդարտի ընդունում        
  Սննդամթերքի և անասնակերի մանրէաբանություն. Կոլիձևերի հայտնաբերման և հաշվարկման հորիզոնական մեթոդ. Առավել ճշգրիտ քանակական մեթոդ ստանդարտի ընդունում        
  Սննդամթերքի և անասնակերի մանրէաբանություն. Կոլիձևերի հաշվարկման հորիզոնական մեթոդ. Գաղութների հաշվարկում ստանդարտի ընդունում        
  Սննդամթերքի և անասնակերի մանրէաբանություն. Clostridium perfringens-ի հաշվարկման հորիզոնական մեթոդ. Գաղութների հաշվարկման մեթոդ ստանդարտի ընդունում        
  Սննդամթերք. Հացահատիկում, ընկուզեղենում և դրանց վերամշակումից ստացված մթերքներում B1 աֆլատոքսինի և B1, B2, G1 և G2 աֆլատոքսինների ընդհանուր պարունակությունների որոշում. Բարձրարդյունավետ հեղուկ քրոմատագրման մեթոդ ստանդարտի ընդունում        
  Սուրճ. Կոֆեինի զանգվածային մասի որոշում. Բարձրարդյունավետ հեղուկային քրոմատագրման մեթոդ ստանդարտի ընդունում        
  Սուրճի նմուշառիչներ ստանդարտի ընդունում        
  Լուծվող սուրճ. Զանգվածի կորստի որոշումը 70 0C ջերմաստիճանի և ցածր ճնշման պայմաններում ստանդարտի ընդունում        
  Հացահատիկներ և ընդեղեն. Միջատներով թաքնված վարակվածության որոշում. Մաս 3. Հսկիչ մեթոդ ստանդարտի ընդունում        
  Հացահատիկներ և ընդեղեն. Միջատներով թաքնված վարակվածության որոշում. Մաս 4. Արագացված մեթոդներ ստանդարտի ընդունում        
  Ջուր լաբորատոր վերլուծությունների համար. Տեխնիկական պահանջներ և փորձարկման մեթոդներ ստանդարտի ընդունում        
  Ջրի որակ. Բետա ռադիոակտիվության չափումը քաղցրահամ ջրում ստանդարտի ընդունում        
  Ջրի որակ. Ռադիոնուկլիդների տեսակարար ակտիվության որոշում. Բարձր լուծողունակության գամմա սպեկտրաչափական մեթոդ ստանդարտի ընդունում        
  Ջրի որակ. Էլեկտրահաղորդականության որոշում ստանդարտի ընդունում        
  Ջրի որակ. Ֆոսֆորի որոշում. Ամոնիում մոլիբդատային սպեկտրաչափական մեթոդ ստանդարտի ընդունում        
  Ջրի որակ. Թթվածնի քիմիական պահանջի որոշում ստանդարտի ընդունում        
  Ջրի որակ. Պղտորության որոշում ստանդարտի ընդունում        
  Ջրի որակ. Ընդհանուր օրգանական ածխածնի (TOC) և լուծված օրգանական ածխածնի (DOC) որոշման ուղեցույց ստանդարտի ընդունում        
  Ջրի որակ. Ազոտի որոշում ըստ Կյելդալի. Սելենով հանքայնացումից հետո մեթոդ ստանդարտի ընդունում        
  Ջրի որակ. Լուծված անիոնների որոշում իոնների հեղուկ քրոմատագրմամբ. Մաս 1. Բրոմիդի, քլորիդի, ֆտորիդի, նիտրատի, նիտրիտի, ֆոսֆատի և սուլֆատի որոշում ստանդարտի ընդունում        
  Ջրի որակ. Կոբալտի, նիկելի, պղնձի, ցինկի, կադմիումի և կապարի որոշում. Բոցային ատոմաաբսորբման սպեկտրաչափական մեթոդներ ստանդարտի ընդունում        
  Ջրի որակ. Քրոմի որոշում. Ատոմաաբսորբման սպեկտրաչափական մեթոդներ ստանդարտի ընդունում        
  Ջրի որակ. Ֆտորիդների որոշում. Մաս 2. Թրմելուց և թորելուց հետո անօրգանական ընդհանուր ֆտորիդի որոշում ստանդարտի ընդունում        
  Ջրի որակ. Ջրի հետազոտությունների որակի հսկողության ձեռնարկ ստանդարտի ընդունում        
  Ծխախոտ. Նմուշառում հումքի խմբաքանակից. Ընդհանուր սկզբունքներ ստանդարտի ընդունում          
  Սիգարետներ. Նմուշառում ստանդարտի ընդունում        
  Սիգարետներ. Ծխի խտուցքում նիկոտինի պարունակության որոշում. Գազաքրոմատագրման մեթոդ ստանդարտի ընդունում        
  Սիգարետներ. Ընդհանուր և նիկոտին չպարունակող չոր նյութի որոշում սովորական ծխեցնող մեքենայով ստանդարտի ընդունում        
  Մազերը լվանալու և լոգանքի շամպուններ. Մակերևութաակտիվ նյութի զանգվածային մասի որոշման մեթոդ ստանդարտի ընդունում        
  Մազի լաքեր. Չոր մնացորդի որոշման մեթոդ ստանդարտի ընդունում        
  Օճառներ. Ճարպաթթուների պարունակության որոշման մեթոդ ստանդարտի ընդունում        
  Կոսմետիկա. Մանրէաբանություն. Մանրէաբանական հետազոտության ընդհանուր ցուցումներ                                         ստանդարտի ընդունում        
  Կոսմետիկա. Մանրէաբանություն. Մեզոֆիլ աերոբ մանրէների հաշվարկ և որոշում ստանդարտի ընդունում        
  Կոսմետիկա. Մանրէաբանություն. Pseudomonas aeruginosa-ի հայտնաբերում ստանդարտի ընդունում        
  Կոսմետիկա. Մանրէաբանություն. Staphylococcus aureus-ի հայտնաբերում ստանդարտի ընդունում        
  Կոսմետիկա. Մանրէաբանություն. Escherichid coli-ի հայտնաբերում ստանդարտի ընդունում        
  Դիզելային և բնակարանային ջերմամատակարարման վառելիքներ. Սառը ֆիլտրային խցանման կետի որոշում ստանդարտի ընդունում        
  Դիզելային վառելիք. Բարձր հաճախականությամբ հետադարձ առաջընթաց սարքի օգտագործմամբ (HFRR) քսող ունակության որոշում. Մաս 1. Փորձարկման մեթոդ ստանդարտի ընդունում        
  Հեղուկ նավթամթերքներ. Միջին թորվածքներում աղտոտման որոշում ստանդարտի ընդունում        
  Հեղուկ նավթամթերքներ. Միջին թորվածքներում յուղաթթվի մեթիլ եթերի որոշում. Ինֆրակարմիր սպեկտրաչափական մեթոդ ստանդարտի ընդունում        
  Նավթամթերք. Պղտորման կետի որոշում ստանդարտի ընդունում        
  Նավթամթերք. Դիզելային վառելիքի բոցավառվելիության որոշում. Ցետանային թվի որոշման շարժիչային մեթոդ ստանդարտի ընդունում        
  Նավթամթերք. Դիզելային վառելիքում ալկիլ նիտրատի պարունակության որոշում. Սպեկտրաչափական մեթոդ ստանդարտի ընդունում        
  Նավթամթերք. Ածխածնային մնացորդի որոշում. Միկրո մեթոդ ստանդարտի ընդունում        
  Նավթամթերք. Ավտոմոբիլային վառելիքներում ծծմբի պարունակության որոշում. Ուլտրամանուշակագույն ֆլուրեսցենտման մեթոդ ստանդարտի ընդունում        
  Նավթամթերք. Ջրի պարունակության որոշում. Կարլ Ֆիշերի կուլոնաչափական տիտրման մեթոդ ստանդարտի ընդունում        
  Նավթամթերք. Մոխրի պարունակության որոշում ստանդարտի ընդունում        
  Նավթամթերք. Ճշգրիտ տվյալների որոշում և դրանց կիրառում փորձարկման մեթոդների նկատմամբ ստանդարտի ընդունում        
  Նավթամթերք. Օքսիդացման նկատմամբ միջին թորված վառելիքների կայունության որոշում ստանդարտի ընդունում          
  Նավթամթերք. Թափանցիկ և ոչ թափանցիկ հեղուկներ. Կինեմատիկական մածուցիկության որոշում և դինամիկ մածուցիկության հաշվարկում ստանդարտի ընդունում        
  Նավթամթերք. Նմուշառում ձեռքով ստանդարտի ընդունում        
  Նավթամթերք. Ավտոմատ նմուշառում խողովակաշարերից ստանդարտի ընդունում        
  Նավթամթերք. Մթնոլորտային ճնշման տակ թորման բնութագրերի որոշում ստանդարտի ընդունում        
  Չմշակված նավթ և հեղուկ նավթամթերք. Խտության լաբորատոր որոշում. Խտաչափի մեթոդ ստանդարտի ընդունում        
  Չմշակված նավթ և հեղուկ կամ պինդ նավթամթերք. Խտության կամ հարաբերական խտության որոշում. Մազանոթային խցանմամբ խտաչափի և աստիճանավորված երկմազանոթային խտաչափի մեթոդներ ստանդարտի ընդունում        
  Չմշակված նավթ և նավթամթերք. Խտության որոշում. Տատանվող Ս-աձև խողովակի մեթոդ ստանդարտի ընդունում        
  Ներկեր և լաքեր. Հետազոտում և նմուշների նախապատրաստում փորձաքննության ստանդարտի ընդունում        
  Ներկեր, լաքեր և հումք ներկերի և լաքերի համար. Նմուշառում ստանդարտի ընդունում        
  Լաբորատոր ամանեղեն. Բյուրետներ ստանդարտի ընդունում        
  Լաբորատոր ամանեղեն. Մեկ նիշով կաթոցիկներ ստանդարտի ընդունում        
  Բռնկման ջերմաստիճանի որոշում. Պենսկի-Մարտենսի փակ անոթի մեթոդ ստանդարտի ընդունում        
  Բորասիլիկատային ապակի 3,3. Բնութագրեր ստանդարտի ընդունում        
  Տեղեկատվական տեխնոլոգիաներ. Անվտանգության ապահովման մեխանիզմներ. Տեղեկատվական անվտանգության կառավարման համակարգեր. Պահանջներ ստանդարտի ընդունում        
  Տեղեկատվական տեխնոլոգիաներ. Անվտանգության ապահովման մեխանիզմներ. Տեղեկատվության անվտանգության կառավարման գործնական կանոններ ստանդարտի ընդունում        
  Նույնականացման քարտեր. Ինտեգրալային սխեմաներով կոնտակտ քարտեր. Մաս 4. Կազմակերպում, անվտանգություն և փոխանակման համար հրահանգներ ստանդարտի ընդունում        
  Վերաշրջանառության, կրկնակի օգտագործման կամ որպես ռադիոակտիվ թափոն հեռացման համար նախատեսված պինդ նյութերի ռադիոակտիվության չափումներ ստանդարտի ընդունում        
  Թորվածքներ (սպիրտներ) մրգահատապտղային. Ընդհանուր տեխնիկական պայմաններ ստանդարտի ընդունում        
  Խմիչքներ թունդ ալկոհոլային մրգահատապտղային. Ընդհանուր տեխնիկական պայմաններ ստանդարտի ընդունում        
  Սննդամթերքի անվտանգության կառավարման համակարգեր. Սննդամթերքի անվտանգության կառավարման համակարգերի աուդիտ և սերտիֆիկացում իրականացնող մարմիններին ներկայացվող պահանջներ ստանդարտի ընդունում        
  Սննդամթերքի անվտանգության կառավարման համակարգեր. Անասնակերի և սննդի շղթայում հետևելիությունը. Համակարգի նախագծման և ներդրման ընդհանուր սկզբունքներ և հիմնական պահանջներ ստանդարտի ընդունում        
  Շաքարի արտադրություն. Տերմիններ և սահմանումներ ստանդարտի ընդունում        
  Ներկեր և լաքեր. Տերմիններ և սահմանումներ      ստանդարտի ընդունում        
  Սուրճ և սուրճի արտադրատեսակներ. Բառարան ստանդարտի ընդունում        
  Կոնստրուկտորական փաստաթղթերի միասնական համակարգ. Շահագործման փաստաթղթեր ստանդարտի ընդունում        
  Կոնստրուկտորական փաստաթղթերի միասնական համակարգ. Շահագործման փաստաթղթերի կատարման կանոններ ստանդարտի ընդունում        
  Ստանդարտացման ազգային համակարգ. Ազգային ստանդարտների մշակում ստանդարտի ընդունում        

 

Աշխատանքների ծավալը     1 «Աշխատանքի վերջնական արդյունքը» սյունակում նշված փաստաթղթերի փաթեթ   X X X
Միավորի արժեքը` ներառյալ ԱԱՀ-ն (հազ. դրամ) X       X X X
Ընդհանուր արժեքը` ներառյալ ԱԱՀ-ն (հազ. դրամ) X     4714.0 10606.0 17676.0 23568.0
Միջպետական և միջազգային ստանդարտացման աշխատանքներ 1. Միջպետական և միջազգային ստանդարտացման աշխատանքների կազմակերպում`
1.1. Միջպետական (ԳՕՍՏ) և միջազգային (ԻՍՕ), եվրոպական (ՍԵՆ) ստանդարտների նախագծերի փորձաքննության կազմակերպում
ստանդարտների նախագիծ      
  1.2. Միջպետական և միջազգային ստանդարտների նախագծերի էլեկտրոնային քվեարկություն քվեարկության թերթիկներ      

 

  1.3. ԱՊՀ երկրների ստանդարտացման միջպետական խորհրդի և Միջազգային ստանդարտացման կազմակերպության (ԻՍՕ) և Ստանդարտացման եվրոպական կոմիտեի աշխատանքների կազմակերպում ԱՊՀ ստանդարտացման միջպետական խորհրդի որոշում և ԻՍՕ վեհաժողով      
Աշխատանքների ծավալը     1 («Աշխատանքի վերջնական արդյունքը» սյունակում նշված փաստաթղթերի փաթեթ)   X X X
Միավորի արժեքը` ներառյալ ԱԱՀ-ն (հազ. դրամ) X       X X X
Ընդհանուր արժեքը` ներառյալ ԱԱՀ-ն (հազ. դրամ) X     1039.0 2338.0 3897.0 5196.0

 

Ստանդարտների ազգային ֆոնդի վարման և տեղեկատվական սպասարկման աշխատանքներ 1. Ստանդարտացման ազգային ֆոնդի վարում`
1.1. Ստանդարտացման նորմատիվ փաստաթղթերի ֆոնդի համալրում և հաշվառում
1.2. Ընդունված ազգային ստանդարտների գրանցում
1.3. ՀՀ-ում գործող ազգային ստանդարտների ֆոնդի վարում
ստանդարտների ազգային ֆոնդի ստեղծում      

 

  2. Տեղեկատվական սպասարկման աշխատանքների կազմակերպում`
2.1. ՀՀ կազմակերպությունների տեղեկատվական սպասարկում
2.2. «Ստանդարտ» տեղեկատվական-որոնման ավտոմատացման համակարգի ներդրում
2.3. ՀՀ-ում գործող ստանդարտների ամբողջ տեքստի տվյալների բազայի (էլեկտրոնային տարբերակների) ստեղծում, հաշվառում և պահում
2.4. ԱՀԿ անդամ երկրների տեղեկատվական (հարցման) կենտրոններին համապատասխան հարցումների տրամադրում
2.5. Ազգային ստանդարտների կատալոգի, եռամսյակային տեղեկատուի նախապատրաստում և հրատարակում
տեղեկատվական սպասարկում    

 

Աշխատանքների ծավալը     1 («Աշխատանքի վերջնական արդյունքը» սյունակում նշված փաստաթղթերի փաթեթ)   X X X
Միավորի արժեքը` ներառյալ ԱԱՀ-ն (հազ. դրամ) X       X X X
Ընդհանուր արժեքը` ներառյալ ԱԱՀ-ն (հազ. դրամ) X     2270.0 5108.0 8514.0 11352.0

 

Գնման ենթակա նյութերի անվանումները Ֆինանսավորման ծավալը
         առաջին
եռամսյակ
առաջին
կիսամյակ
ինն ամիս տարի
1. Նյութեր (թուղթ, տոներ, քարթրիջ)` ներառյալ ԱԱՀ-ն (հազ. դրամ)   177.0 398.0 663.0 884.0
Ընդամենը` ներառյալ ԱԱՀ-ն   8200.0 18450.0 30750.0 41000.0

 

Հայաստանի Հանրապետության
կառավարության աշխատակազմի
ղեկավար-նախարար
Մ. Թոփուզյան

Փոփոխման պատմություն
Փոփոխող ակտ Համապատասխան ինկորպորացիան
Փոփոխված ակտ
Փոփոխող ակտ Համապատասխան ինկորպորացիան